Adviesbureau LIVADI

- open - eerlijk -  transparant - betrouwbaar - effectieve communicatie - creatief denken -

OVER LIVADI
 

Adviesbureau LIVADI is een bedrijf dat zich sterk maakt om kwaliteit en specialisme te leveren in ecologische  (juridische) advisering en onderzoek.

 

Een passende en werkbare advisering

waarbij samenwerking en

integraal denken een belangrijk facet vormt.

 

Daarnaast streeft adviesbureau LIVADI ernaar om  zoveel mogelijk  vanuit lokale of regionale locatie  te opereren.

 

Adviesbureau LIVADI is lid van brancheorganisatie Netwerk Groene Bureau's. www.netwerkgroenebureaus.nl

 

 

 

 

 

Netwerk Groene Bureau's is de brancheorganisatie voor groene adviesbureaus en heeft als doel kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging. 

HISTORIE

Adviesbureau LIVADI is opgericht door

Aegidia van Grinsven

 

 Als klein meisje was ze al veel in de natuur en  het buitengebied te vinden. Nieuwsgierig, enthousiast en creatief. Later werd ze lid van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN) en daaropvolgend ook van vele andere natuurorganisaties en werkgroepen. 

Nadat ze de opleiding bos- en natuurbeheer bij Hogeschool Van Hall Larenstein heeft afgerond heeft ze jarenlang ervaring opgedaan in ecologische adviseringen en veldonderzoeken. Ambitieus, doelgericht en realistisch zorgde dat ze in die jaren tevens doorgroeide tot integrale projectleider bij ruimtelijke ontwikkelingen en teamleider.  Hierbij  uiteraard de communicatie- en samenwerkingsvaardigheden verhoogd, alsmede de ervaring in vergunningen & procedures bij projectontwikkelingen.

 

In 2018 heeft ze Adviesbureau LIVADI opgericht.

 

Een lang gekoesterde wens die na jaren hard werken werkelijkheid werd.

Een logische stap voor een  doelgerichte, enthousiaste, creatieve, oplossingsgerichte en avontuurlijk persoonlijkheid met een passie voor ecologie en een realistische kijk.

Interesse in het juridisch vlak zorgt ervoor dat de kwaliteit  en het specialisme hoog blijft . Dit uit zich mede in de afronding van de opleidingen Omgevingsrecht en Bestuursrecht.

_20180721_100945.JPG
Aegidia van Grinsven

Ecoloog

Adviesbureau LIVADI, Tel +31(0)6 51 35 66 37 Schandelo 10, 5941 NH, Velden
Gemeente Venlo, Noord Limburg. KvK: 71546901, per 17-6-2019 75093472